Installera Belysning runt Enskede & Södra Stockholm

Belysning är en mycket viktig del av vår vardag, ändå får den sällan den uppmärksamhet som den förtjänar. Belysning är något vi behöver i våra hem, såväl som på vägarna och i skola eller på arbetsplatsen. Oavsett vad det är för typ av belysning som du vill ha hjälp med står vi redo att åta oss uppdraget. Vi erbjuder kompetenta och lyhörda elektriker som sätter kunden i fokus.

Förbättra livskvaliteten med rätt belysning

Visste du att korrekt belysning är mycket viktigt för din hälsa, inte minst på arbetsplatsen. Våra duktiga och certifierade elektriker har många års erfarenhet av att installera belysning och finns tillgängliga för både företag, fastighetsägare och privatpersoner. Vill du byta belysning i trapphuset eller vill du förbättra belysningen i din källare? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vårt mål är att du som kund alltid ska få känna dig trygg och det innebär bland annat att erbjuda dig fasta priser. Med ett fast pris kan du planera din budget mycket bättre och får därmed en bra säkerhet. Via vår elfirma får du alltid kostnadsfria offerter på alla typer av uppdrag. För större elarbeten vill vi gärna träffa dig personligen, för att få veta mer om dina önskemål och förväntningar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *