Byta serviscentral & kabelskåp i Enskede 

Att byta kabelskåp eller montera en ny serviscentral är inte något som du kan göra själv. Du är enligt lag tvungen att ta hjälp och anlita en certifierad elektriker på ett företag. Om du är på jakt efter erfarna elektriker inom installation och byte av kabelskåp har du hittat rätt. 

Vi hjälper dig med dina elinstallationer i Stockholm

Vi utför många tusen installationer per år, och hos oss kan du få hjälp med de flesta typer av installationer inom el. Vi har lång erfarenhet inom både installation, montering och reparation. Självklart installerar vi skåp både inomhus och utomhus. Vi hjälper dig i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Hägersten, Telefonplan m.m.

Vi står redo att hjälpa dig med bland annat följande:

 • Koppla, byta, montera och installera serviscentral.
 • Installation och reparation av elskåp och kabelskåp.
 • Installation och reparation av servisledningar.
 • Montering av fördelningscentral.

Elarbeten till alla kunder

Våra tjänster inom elinstallation och elarbete utförs i Stockholm med omnejd. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som fastighetsägare, myndigheter och företag. Kontakta oss gärna för att få veta mer om våra tjänster och berätta för oss vad du behöver hjälp med. Du har alltid möjlighet att få en helt kostnadsfri offert om du önskar. Offerten är ett prisförslag som gäller endast om du väljer att faktiskt anlita oss.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *