Vi utför elbesiktning & elrevision i Enskede & Stockholm

Vi är ett lokalt elföretag i Stockholm som hjälper dig med elbesiktningar. Det är inte helt ovanligt att det blir något fel när man installerar elanläggningar och därför är det så viktigt att alltid göra en besiktning efter en installation. Då upptäcks fel och kan åtgärdas utan att någon skada är skedd. Att besikta elen i sin fastighet kan faktiskt vara så dramatiskt som skillnaden mellan liv och död.

Vi erbjuder flera tjänster inom besiktning, bland annat:

 • Elbesiktning och besiktning av elinstallationer.
 • Elrevision och besiktning av elrevision.
 • Entreprenadbesiktningar.

Kontakta oss idag för att boka en tid för besiktning eller revision. Vi arbetar kundnära och anpassar oss efter dina behov. Priserna varierar något beroende på typ av elbesiktning och besiktningens omfattning. Exempelvis om du behöver både en elbesiktning och en elrevision. Du kan självklart boka oss löpande för de elrevisioner som du behöver göra återkommande.

Vi åtar oss uppdrag i Stockholm med omnejd. 

Våra elektriker har stor vana av att besikta såväl stora som mindre elanläggningar. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som besiktar elen i sitt hushåll, som bostadsrättsföreningar, företag och organisationer som äger fastigheter.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *