Elentreprenad vid nybyggnation av hus i Enskede

Vi är ett elföretag med lång erfarenhet som hjälper dig med helhetslösningar inom el och installation. Vi finns lokalt i Stockholm där vi erbjuder olika typer av elentreprenad till kunder i hela Stockholm. Vi hjälper dig i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Hägersten, Telefonplan m.m.

Vi hjälper dig med elen i ditt nya hus i Stockholm

 Vi arbetar med både privatpersoner, större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Oavsett om det handlar om ett nybygge eller en större renovering så är en elentreprenad ett bra alternativ. Då får du en hel hetslösning då vi som företag tar fullt ansvar för alla delar av entreprenaden. Det ger en trygghet för dig som kund men gör också vårt arbete mer effektivt eftersom vi har fullständig kontroll över alla delar.

Kontakta oss redan idag så vi får diskutera hur vi kan hjälpa dig

Vi inleder alla våra projekt med att du som kund förklarar vad du behöver hjälp med och därefter ger vi dig ett förslag på upplägg. Om du anlitar oss för en elentreprenad så krävs viss planering då en entreprenad blir ett större projekt. Du kommer självklart att involveras i denna planering då vi alltid har som målsättning att arbeta kundnära. Du ska ha koll på vad som ingår i projektet och veta vad du betalar för. Det är din rätt som konsument. Vi erbjuder självklart en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *