Installation av elbilsladdning runt Enskede & Södra Stockholm

Elbilar och laddhybrider är något som har blivit mycket vanligt. Med en elbil kan du inte bara få en körupplevelse som är tystare, utan den är också mer skonsam mot miljön. För att du ska kunna ladda din elbil på ett praktiskt och enkelt sätt kan du använda dig av en laddbox. Vi har mångårig kunskap om elbilsladdning och hjälper dig att installera allt från laddbox till laddstolpe i ditt hem.

Ladda smartare och enklare i hemmet

Det finns flera orsaker till varför du bör ha en privat laddbox att använda dig av. Privata laddboxar är mycket billigare att använda sig av och det gör det också möjligt för dig att få en fulltankad bil när helst du behöver.

 • Smidig installation av din laddbox
 • Installation av laddbox, laddstolpe och/eller laddstationer
 • Certifierade elinstallatörer med många års erfarenhet av branschen
 • Skräddarsydda lösningar som passar dina behov

Elektriker som du kan lita på

För att en laddbox ska kunna fungera så optimalt som möjligt gäller det att den är installerad på ett korrekt sätt. Här krävs både kunskap, erfarenhet och behörighet för att klara av uppgiften. När du har köpt en laddbox rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Tillsammans tittar vi på lösningar som passar dina behov och bokar in en tid och dag för våra installatörer att komma ut.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *