Installation av golvvärme runt Enskede & Södra Stockholm

Det finns många saker som du kan göra med din bostad och som höjer livskvaliteten. En av dessa är att installera golvvärme. Golvvärme är inte bara ett mycket bra komplement till annat värmesystem, utan ger också ett behagligare golv och ett ökat värde på din bostad. När det är dags att installera golvvärme vill vi gärna hjälpa dig! Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Installation av proffsiga och kompetenta hantverkare

Generellt sett kan man säga att det finns två olika typer av golvvärme. Du kan antingen använda dig av elektrisk golvvärme eller vattenburen golvvärme. Oavsett vad det är för typ av behov du har kan våra duktiga hantverkare hjälpa dig. Vi ser till att golvvärmen läggs på ett fackmannamässigt sätt och att du får ett resultat som du kan vara nöjd och stolt över.

100 % nöjd kund garanti till alla kundgrupper

För oss är det mycket viktigt att du som kund är nöjd med vårt arbete och därför erbjuder vi alltid en 100 % nöjd kund garanti på alla våra uppdrag. Det innebär att vi alltid stannar kvar på arbetsplatsen tills du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något som du har att anmärka på ser vi till att åtgärda problemet direkt alternativt bokar in en ny tid så snart som möjligt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *