Installation av takvärme runt Enskede & Södra Stockholm

När du anlitar oss för din takvärme kan du vara säker på att få kompetenta hantverkare med kunskap inom den senaste tekniken. Vi använder oss av enkla och pålitliga värmekabelsystem som ser till att ditt tak är fritt från snö och is. Vi hjälper både företag, privatpersoner och fastighetsägare i hela Stockholmsområdet med omnejd – från Enskede till Farsta, Hägersten och Fruängen.

Personliga besök skapar starka samarbeten

Våra kunder är mycket viktiga för oss och vi gör vårt yttersta för att du alltid ska känna dig välkommen och trygg med vårt företag. Därför kommer vi gärna ut på ett personligt besök för att kunna utvärdera förutsättningarna som ditt tak har. På så sätt kan vi göra en samlad bedömning för att därefter hitta den bästa lösningen för dig och för dina behov.

Fasta priser och en fast tidsplan ger trygghet

Vi är väl medvetna om att kostnaden för takvärmeinstallation kan komma att påverka din ekonomi. Därför ser vi till att använda oss av system som är mycket snabba och enkla att montera, för att på så vis hålla installationstiden (och kostnaderna) nere. Våra ledord är enkelhet och stabilitet. Genom detta kan vi inte bara säkerställa trygghet för våra hantverkare, utan även för våra kunder.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *