Installation av vitvaror runt Enskede & Södra Stockholm

Har du köpt en ny kyl och frys eller är det kanske en ny tvättmaskin eller diskmaskin som du vill ha installerad? Vitvaror kan till synes se mycket enkla ut att få på plats – och i vissa fall är det också så. I andra fall kan det dock krävas en händig och kompetent hantverkare som utför uppgiften åt dig. Hos oss hittar du hantverkare inom alla yrkesgrupper – från elektriker till snickare och VVS-montörer.

ROT-avdraget sänker dina kostnader

Installation av vitvaror är något som vi gör på en daglig basis och som vi har många års erfarenhet av. Vi hjälper både företag, fastighetsägare och privatpersoner med alla vitvaruinstallationer i Stockholmsområdet. När du anlitar oss som privatperson kan vi också hjälpa dig att ansöka om ROT-avdraget. Med ROT-avdrag får du en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden.

Vitvaruinstallationer för företag och fastighetsägare

Behöver du installera nya vitvaror på företaget eller planerar du att renovera i ditt flerbostadshus? Våra tjänster riktar sig inte bara till privatpersoner, utan även till dig som företagare och fastighetsägare. Inför större projekt kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök, så att vi kan skapa en mer personlig kontakt med dig. Därefter sätter vi ihop en offert och när du är redo att boka är det bara att du hör av dig.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *