Byta Jordfelsbrytare runt Enskede & Södra Stockholm

Har du en jordfelsbrytare som tillverkades före 1996 är det hög tid att du byter ut den. En jordfelsbrytare är en mycket billig och enkel livsförsäkring som ser till att ge ett effektivt skydd mot elbränder. Med hjälp av en jordfelsbrytare kan du bryta strömmen mycket snabbt om det skulle uppstå ett jordfel i din elanläggning. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig från början till slut.

Vi hjälper dig att installera en jordfelsbrytare

Din säkerhet är mycket viktig för oss. Att installera en jordfelsbrytare är inget du kan eller bör göra på egen hand, utan här krävs expertis från certifierade elinstallatörer. Vi erbjuder dig den hjälp och service som du behöver för att du ska kunna känna dig trygg i ditt hem.

 • Installera jordfelsbrytare
 • Byta ut gammal jordfelsbrytare
 • Professionella och kompetenta installatörer
 • Smidigt byte och fasta priser
 • Kostnadsfria offerter
 • ROT-avdrag

Totalentreprenad i egen regi

Vi vill att det ska vara så smidigt för dig som möjligt att använda vårt företag och därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi inte bara kan hjälpa dig att installera jordfelsbrytare, utan att vi även kan installera golvvärme, takvärme, vitvaror och mycket mer. Vi har duktiga och noggranna hantverkare inom alla olika yrkesgrupper på plats – från snickare till VVS och elektriker.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *