FTX ventilation mekanisk värmeväxling i Enskede & Södra Stockholm

Utforska fördelarna med att byta från mekanisk frånluft till mekanisk från- och tilluft med värmeväxling. Vi hjälper dig skapa en sundare och mer energieffektiv inomhusmiljö.

FTX-ventilation har många fördelar

Att byta till FTX-ventilation erbjuder många fördelar. Förutom att skapa en sundare inomhusluft, kan det minska dina uppvärmningskostnader och öka denergieffektiviteten. Genom att reducera mängden fukt i luften minskar också risken för mögel.

 • Byten från system med mekanisk frånluft till mekanisk från- och tilluft med värmeväxling
 • Service och underhåll
 • Felsökning och reparationer
 • VVS- och elinstallationer

En serviceinriktad VVS-specialist

Anlitar du oss får du hjälp av ett engagerat, certifierat och erfaret team. Vi erbjuder professionell, skräddarsydd och personlig service, arbetar effektivt och ser till att du får ett kvalitetssäkrat slutresultat av högsta kvalitet.

VVS-tjänster åt alla typer av kunder 

Vi har utfört arbeten åt alla slags kunder i Enskede med omnejd såsom Farsta, Sköndal, Hökarängen och Stockholm. Våra tekniker jobbar med ventilation i allt från små sommarstugor till större kommersiella lokaler. Vi kan alltid hitta en lösning för dina VVS-behov.

Hör av dig och få ett gratis prisförslag

Om du vill förbättra ditt inomhusklimat och spara energi, tveka inte att kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert samt mer information om hur vi kan hjälpa dig med detta.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *