Smarta hem och fjärrstyrning runt Enskede & Södra Stockholm

Allt fler väljer att ta hjälp av tekniken för att skapa sig så kallade “smarta hem”. Ett smart hem är ett hem där du, med hjälp av teknologi, kan sköta din vardag mycket enklare. Det kan t.ex. handla om att du kan sätta på tvätt- och diskmaskin med fjärrstyrning eller att du kan ladda elbilen hemma från soffan. Oavsett vad det är för behov du har kan vi se till att hjälpa dig!

Smarta lösningar för den moderna människan

Det finns många olika sätt som du kan använda teknologi för att få ett smart hem. Vet du inte vad det är för behov du har kan vi fungera som ett riktigt bra bollplank. Vi kan inte bara hjälpa dig med själva installationerna, utan kan även bolla idéer och tankar för att du ska få de bästa lösningarna för dig. Naturligtvis kan vi även ta fram skräddarsydda lösningar för företag och fastigheter.

En lokal firma nära dig

Bor du i Stockholmsområdet och vill ha hjälp att skapa ett smart hem? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi finns tillgängliga för dig som bor i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *