Om elfirman i Enskede & Södra Stockholm

Under ett och samma tak har vi samlat de bästa och mest kompetenta hantverkarna inom branschen. Med Enskede Eltjänst & Elinstallation i Stockholm bakom dig kan du vara säker på att arbetet blir så smidigt och bekymmersfritt som möjligt. Vi har många års erfarenhet av elarbeten och installationen. Naturligtvis erbjuder vi alltid trygga ansvarsförsäkringar såväl som möjlighet att använda ROT-avdraget för lägre kostnader.

Smarta elarbeten för dina behov

Vi erbjuder en rad olika elarbeten och tjänster som du kan använda dig av inför ditt projekt. Vi kan t.ex. hjälpa dig att installera belysning på företaget eller installera nya vitvaror i ditt privata kök. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ser till att du får ut en offert på arbetet.

Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet – Gratis offertförslag

Vi är en elfirma som arbetar i hela Stockholmsområdet med fokus på Enskede. Det innebär att vi bland annat hjälper dig som bor i Enskede Gård, Gamla Enskede, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  Läs mer om våra projekt här